loading 0%
UÇAKLI SİCİLYA TURU THY İLE (4 GECE 5 GÜN)
€749 EURODAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

KATANYA - PALERMO- MONREALE - CEFALU-ETNA - TAORMINA-ISTANBUL

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bilet, bagaj ve pasaport işlemleri sonrası Türk Hava Yolları'nın TK1393 sefer sayılı uçuşu ile saat 07:10’da Catania’ya hareket ediyoruz. Yerel saate göre 08:35'de Catania’ya varışımızın ardından Palermo'ya hareket. Yaklaşık olarak 3 saat süren otobüs yolculuğumuz sonrası Palermo’ya varış ardından yapılacak olan panoramik Palermo şehir turunda; San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, Palazzo Normanni, Quattro Canti Meydanı, Via Roma ve Via Liberta Caddeleri görülecek olan yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize hareket, odalara yerleşme ve ardından serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2. Gün
2.GÜN

 Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra olarak Monreale ve Cefalu Balıkçı Kasabası Turu düzenlenecektir.Tur bitimi otelimizegeri dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

MONREALE - CEFALU BALIKÇI KASABASI TURU 60 EURO (07-12 YAŞ 30 EURO):Palermo’nun 7 Km uzağında ki Conca D’ora vadisine Monreale de 12.yy yapılmış Arap, Bizans ve Norman mimari tarzlarının karışımı olan ve mozaik süslemeleriyle meşhur Monreale Katedrali, Norman Sarayı görülecek olan yerler arasındadır. Monreale sonrası Tiran Denizinin kıyısında tipik bir balıkçı kasabası olan Cefalu’ya hareket ediyoruz. Deniz kıyısında ki kayaların içerisine yapılmış evleriyle ünlü olan bu şirin kasabada Katedral Meydanı, tarihi çamaşırhane ve balıkçılar kapısını ziyaret ediyoruz. Daha sonra Cefalu’nun kendine özgü sokaklarında yürüyerek gezineceğiz.

3. Gün
3. GÜN

 Sabah odaların boşaltılması ve kahvaltı sonrasında Catania'ya hareket ediyoruz. Varışımızın ardından yapılacak olan panoramik Catania şehir turunda; Duomo Katedrali, Fontana Dell’elefante, Piazza Universita ve Etna Caddesi görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize hareket. Odalara yerleşmenin ardından serbest zaman. Geceleme otelimizde.

4. Gün
4.GÜN

 Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra olarak Etna ve Taormina Turu'na katılabilirler. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri olan Etna ve İtalya’nın en şık Turizm merkezlerinden biri olan Taormina’yı göreceklerdir. Bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Tur bitimi otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

ETNA & TAORMINA & CATANIA 100 EURO (07-12 YAŞ 50 EURO): Bu turumuza sabahın erken saatlerinde başlayacağız. Yüksekliği 3.345 m. Yüzölçümü 1250 km² olan Etna Avrupa’nın en yüksek aktif volkanik dağıdır. 1800 m. Yüksekliğindeki 2. krater olan Silvestri’yi göreceğiz. Üzerinde duman tüten kaya parçalarının hatıra olarak almayı unutmayın. Öğleden sonra Ion Denizi’nin incisi ve Sicilya’nın en güzel kıyı kenti olan Taormina’ya hareket edeceğiz. Kıyaslanamaz güzellikteki, manzarasına doyamayacağınız Tauro Dağı’nın eteğinde bulunan; sokak ve caddeleriyle, hediyelik eşya satan dükkanlarıyla çok beğeneceğiniz bu şirin kenti gezecek ve daha sonra Yunan – Roma stilindeki tiyatroyu göreceğiz. Bu turumuz sonunda Palermo’ya dönmek üzere yola koyulacağız. Etna – Taormina gezisine ek olarak Sicilya adasının 2.büyük şehri Catania gezilecek.

5. Gün
5. GÜN

 Sabah kahvaltı sonrası rehberimiz tarafından belirtilecek saatte Catania Havalimanı'na hareket.Bilet, bagaj ve pasaport işlemleri sonrası Türk Hava Yolları'nın TK1394 sefer sayılı uçuşu ile saat 09:35'de  İstanbul’a hareket. Yerel saate göre 13:00'da İstanbul Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 Türk Hava Yolları ile İstanbul/ Catania/ İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti.

Catania'da 2 gece, Palermo'da 2 gece seçilen kategorilerde oda kahvaltı konaklama.
Panoramik Palerme ve Catania Turu.
Havalimanı - otel - havalimanı ve tüm şehirler arası transferler.
Profesyonel Türkçe Rehberlik.
Mesleki zorunluluk sigortası.

Harici Hizmetler

 Schengen Vize Ücreti ve Servis Bedeli

Seyahat Sağlık Sigortası
Yurtdışı Çıkış Harcı
Extra Turlar
Şehir Vergleri (Konaklanan otele göre değişiklik göstermekle beraber gecelik 3€ - 4€)
Öğle ve Akşam Yemekleri
 
 
Yurtdışına çıkacak 18 yaş altı bireylerin velilerinden anne yada babalarından bir kişi eksik ise muvafakatname bulundurma zorunluluğu bulunmaktadır.