loading 0%
BAŞTANBAŞA MISIR TURU(9 GECE 11 GÜN)
€699 USD DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Sharm el Sheikh-Kahire-Hurgada-

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 Saat 21:30 Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma. 

2. Gün
2.GÜN

 Saat 00:35 Pegasus Havayolları’na ait PC 632 sefer sayılı uçakla Kızıldeniz’in en güzel beldelerinden birisi olan dünyaca ünlü Sharm el Sheikh’e hareket ediyoruz. Saat 02:10 Sharm’a varış. Gerekli işlemlerin ardından otele transfer, odalara yerleşme ve geceleme. Kahvaltı otelimizde. Rehberimizin belirleyeceği saatte Sharm Panaromik turumuz için otelemiziden haraket ediyoruz. Eski şehir bölgesi , Al Sahaba Camii, Barış Anıtı, Mustafa Camii gibi belli başlı yerleri size tanıtacağız. Gezi sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Cam Dipli Tekne gezimize katılabilirler. Gününüzün kalanı denize girmek, güneşlenmek ya da otelde dinlenmek için serbest. 
Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün
3. GÜN

 Kahvaltı, akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Sakin Kent Dahab, Lagunlar, Çöl ve Kanyon & Motosafari Turuna katılabilirler.

4. Gün
4.GÜN

 Kahvaltı otelimizde. Gününüz serbest. Odalar saat 12:00'da boşaltılacaktır.  Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Ras Mohammed Tekne Turuna katılabilirler. Akşam yemeği otelimizde. Soho Meydanına transfer. Özel otobüsümüzle Mısır'ın başkenti,  Afrika kıtasının en önemli politik ve kültürel merkezlerinden biri olan ve binlerce yıllık tarihin izlerini süreceğimiz Kahire'ye haraket ediyoruz. Sharm ile Kahire arasındaki mesafe 500 km'dir. Geceniz otobüste geçecek.

5. Gün
5. GÜN

 Bir tesiste vereceğimiz serbest zamanda kahvaltılarınızı ekstra olarak yapabilirsiniz. Varışımızla birlikte otelimize gidiyoruz. Odalara yerleşme saat 14:00'da olacaktır. Tam Günlük Öğle Yemekli 3 Dinin Merkezi & Kültürel Kahire gezimize katılacak misafirlerimizle birlikte turumuza başlıyoruz. Katılmayacak misafirlerimiz için serbest zaman. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer ve odalara yerleşme. Dinlenmeniz için serbest zaman. Konaklama otelimizde.

6. Gün
6. GÜN

 Kahvaltı otelimizde. Gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Kahire & Piramitler gezisine katılabilirler. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından akşam saatlerinde ekstra olarak düzenlenecek Nil’de Yemekli ve Şovlu Tekne Turuna katılabilirler. Konaklama otelimizde.

7. Gün
7.GÜN

 Kahvaltı otelimizde. Otelden ayrılarak yapacağımız Kahire panaromik gezimizde Nil’in can verdiği bu büyülü kentin belli başlı bölgelerini birlikte gezeceğiz: Sedat’ın Anıt Mezarı, Baron Sarayı, Khan El Khalil-i Çarşısı Nil boyunca uzanan şehir merkezi göreceğimiz yerlerden sadece bazıları. Turumuzun bitimi ile bilrlikte öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alacağız. Vereceğimiz serbest zaman esnasında dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Nil'de Filika Gezimize katılabilirler.  Ardından,  özel otobüsümüzle Kızıldeniz’in bir başka muhteşem beldesi olan Hurghada’ya hareket ediyoruz. Yolculuğumuz 460 km'dir. Varışımızla birlikte otele transfer ve odalara yerleşme. Akşam yemeği otelimizde. (Otelin sunduğu ‘’geç yemek’’ konseptindedir) Konaklama otelimizde.

8. Gün
8.GÜN

 Kahvaltı, akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Giftun Ulusal Parkı Orange Bay Tekne Turuna katılabilirler.

9. Gün
9. GÜN

 Kahvaltı, akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Tam Günlük Öğle Yemekli Luksor Turuna katılabilirler.

10. Gün
10. GÜN

 Kahvaltı otelimizde. Gününüz serbest. Odalar saat 12:00’da boşaltılacaktır.  Dileyen misafirlerimiz rehberimize önceden haber vermek koşulu ile ve otelin de müsait olması durumunda ekstra ücret ödeyerek odalarını akşam saatlerine kadar tutabilirler. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Denizaltı Turuna katılabilirler. Havalimanına transfer. Gerekli işlemlerin ardından

11. Gün
11.GÜN

 Saat 01:55 Pegasus Havayollarına ait PC 621 sefer sayılı uçakla İstanbul’a hareket ediyoruz.

Saat 05:55 İstanbul’a varış ve gezimizin sonu. Bir başka gezimizde görüşmek dileğiyle…

-OTELLER-

4* Hurgada Sea Star

4* Kahire Baron Heliapolis Cairo

4* Queen Sharm Hotel

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

 - Pegasus Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı/Sharm el Sheikh, Hurghada/İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Hatlarında ekonomi sınıf uçak bileti
- Havalimanı vergileri, uçuş güvenlik sigortaları
- Sharm el Sheikh’te 3 gece, Kahire’de 2 gece ve Hurghada’da 3 gece olmak üzere 4* otellerde toplamda 8 gece oda-kahvaltı konaklama
- Sharm’da otelde alınacak 3 akşam yemeği
- Hurghada’da otelde alınacak 3 akşam yemeği
- Sharm ve Kahire’de yapılacak olan panoramik şehir turları
- Program dahilinde olduğu açıkça belirtilmiş tüm havalimanı/otel/havalimanı ve şehirler arası transferler

Harici Hizmetler

 - Yurtdışı Çıkış Harcı
- Ekstra turlar
- Vize Hizmeti (Sınırda Kapı Vizesi) (50 USD) (Tüm yaş gruplarında bulunan normal/bordo pasaport hamili misafirlerimiz için geçerlidir. Yeşil Pasaportlu misafirlerimiz ÖDEMEZLER)
- Mısır Yerel Hizmet Bedelleri (Kişi başı 60 USD nakit olarak İstanbul’da havalimanında toplanacaktır)
- Yukarıda ve programda dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet
- Seyahat Güvence Paketi