loading 0%
FESTİVAL ZAMANI ÇANAKKALE TURU
₺1250 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tur Güzergah

Bandırma-Çanakkale

Tur Detay

1. Gün
1.GÜN

 

                                Tarihimizde bir dönüm noktası olan bugün ki vatanımıza sahip olmamızı sağlayan bir savaş gören toprakları birde festival zamanı görmek için yolculuğa çıkıyoruz.

 

Hareket saati ve yeri;

08:30: Erdek Migros önü

09:00 : Barış Manço Kültür Merkezi karşısı

 

Tarih ve eğlence dolu geçireceğimiz bir gün için sabah başladığımız yolculuğumuzda yol güzergahında  kahvaltı molası veriyoruz. Molamızın bitiminde yolculuğumuza devam ediyor ve savaşımızın tarihinden yola çıkarak yapılan köprü güzergahı üzerinden Şehitlik bölgesine ulaşıyoruz.

Çanakkale; Türk tarihinde bir dönüm noktası olduğu kadar bir çok uygarlık içinde vatan kabul edilmiş ve üzerinde bir çok uygarlığı misafir etmiştir. Son ve en büyük savaşını Osmanlı İmparatorluğu döneminde gören bu topraklar anlatılmakla değil gezip keşfederek anlaşılır. Gezimizde ilk olarak Kilitbahir Kalesine gidiyoruz. Savaş dönemi olan önemini rehberimizden dinliyor ve devam ediyoruz. Panoramik olarak rehberimizin anlatımlarıyla Gelibolu yarımadasının en büyük tabyası olan Namazgah Tabyasını ve devamında Rumeli Hamidiye Tabyasını görerek turumuza devam ediyoruz. Ardından Hilal-i Ahmer müzesine geçiş yapıyoruz savaşı ses efektleriyle yaşarken arka plandaki o zamanların tıp imkanlarına sahitlik ediyoruz. Ardından Çanakkale Şehitleri Abidesine geçiş yapıyoruz. Tepedeki görkemli görünüşüyle savaşın temsili olan anıtta rehberimizin anlatımıyla gezimizi tamamlıyoruz. Ve feribot yolculuğu yapmak için limana geçiş yapıyoruz. Çanakkale merkeze geçişimizden sonra verdiğimiz yemek ve dinlenme molası sonrasında festival etkinliklerini görmek üzere Çanakkale’nin sembolü olan Truva atına geçiş yapıyoruz. Konserlerden, sergilere, tiyatrodan, opera ve baleye, söyleşilerden, atölyelere, çocuk etkinliklerinden dijital sanatlara birçok sanatsal etkinliğe eşlik ediyoruz. Verdiğimiz 3 saat festival etkinliğimiz sonrasında aracımızdaki yerlerimizi alıyor ve Bandırma’ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

susanoğlu otelleri

Dahili Hizmetler

Ulaşım

Rehberlik hizmeti

Feribot geçiş ücreti

Ulaşım sigortası

Harici Hizmetler

Kişisel harcamalar

Tüm gün alınan yemekler